Alla inlägg den 2 april 2009

Av michael jendelöv - 2 april 2009 20:52

Ja man är nog ganska lyckligt lottad som får åka ganska mycket traktor nu för tiden,var ju i Tärnsjö idag igen o hämtade lite grejor och passade även på att skotta lite slask/is.Frun o barnen var på inskolning här i Möklinta,det går alla tiders,barnen tycker det e såå kul att träffa lite andra barn o så,i morron ska vi dit allihopa igen.

Som tur var så kom jag tillbaka hit samtidigt som de andra var klara på dagis så Sara,Emelie o Daniel fick åka med mej i traktorn sista biten och det är ju alltid en hit.

Nu har jag (tror jag iaf) fått hit allt som är tungt så nu behöver jag förhoppningsvis inte köra traktorn till Tärnsjö nåt mer,men man har  väl glömt nåt som vanligt..

Skönt att våren e här,nu e snart snön ett minne blott,tillomed här hos oss,jag har hittat snödroppar,krokusar och nån sorts liljor tror jag i rabatten.Fast hos oss lever blommor farligt då en del av familjen plockar lökar,blommor och annat skoj för att gå till mamma eller pappa och fråga vad det är för nåt.

Inga nya bäbisar verkar komma heller,det första lammet är riktigt stort nu o hoppar omkring som om han inte gjort annat.

Nä nu måste jag säja nåt till Camilla..Gonatt

Ovido - Quiz & Flashcards