Alla inlägg under december 2008

Av michael jendelöv - 5 december 2008 22:22

Ja då va det helg igen då.

Hörde att Stefan slutat på Coop,själv ska jag nog försöka vara tjänstledig ett tag till.Hur som helst, hoppas att ni klarar er nu då.

Idag har inte så mycket hänt här hemma,flyttat lite grisar o börjat träna dom som ska iväg på att äta i transporten,betydligt lättare sagt än gjort,men det ska nog gå det med.

Vi har börjat mata lilla Isak med mjölkersättning,han har blivit ett helt annat barn,konstigt tycker jag då Camilla verkar ge ganska mycket mjölk.

Nu sitter jag ensam uppe som vanligt,ska bara se idol och fredag hela veckan sen blir det bingen.

Gonatt

Av michael jendelöv - 4 december 2008 22:16

Ja nu börjar det dra ihop sej,nästa vecka har man fullt upp med grisar hit o dit,har börjat förbereda lite här hemma för den första lasten som går på Söndag,fem stycken kommer lämna vardagen på vår gård,vi får se hur det går med det.

Jag var o tittade lite på en traktor idag med,men den passade inte så bra tyckte jag,ska ju passa verksamheten inte tvärt om.

Ungarna har varit på dagis och efteråt har de bara bråkat,helt makalöst,att de orkar!!

Men de lekte faktiskt rätt så bra efter ett tag så de fick lite godis och öppna sina chokladkalendrar.

Nä nu ska jag nog gå o sova snart,ha de!!

Av michael jendelöv - 3 december 2008 19:05

Usch vilket jävla väder må jag säga!

Var o pratade med Kent på skogsstyrelsen ute i skogen idag,jag höll fan på att frysa ihjäl.

Jag kommer bli historisk!! Anledningen är att jag är den absolut sista skogsägaren som rotstämplar skog,åtminstone som skogsstyrelsen gjort.

Vi hade ett par som var o tittade på det lilla huset,de verkar trevliga så vi hoppas att de är intresserade,de har ju barn med så det är extra intressant.Vi pratade o resonerade en del med Tord o Lilian om tillträde o sånt o det verkar som om flytten inte blir av förrän 1/2-09 eller nåt sånt.

Bra på ett sätt eftersom vi inte sålt Färmansbo men lite tråkigt då vi tänkte fira nyåret där.

Barnen har varit på dagis så det har varit ganska lugnt här hemma,men de tar ju igen allt när de kommer hem.

Daniel hade fått en jättestor studsboll i julklapp på dagis?! (oerhört korkat av ett dagis,tycker jag) som så klart ingen annan fått röra,utom pappa förstås.

Sara och Daniel rök ihop så jag trodde det var risk för deras liv ett tag,de stod i varsin ände av rummet och skrek rakt ut samtidigt som de kastade leksaker på varandra,tillslut åkte de i säng..

Puuh,nä nu ska jag titta på tv eller nåt..

Av michael jendelöv - 2 december 2008 18:51

Ja vad var det jag skulle skriva om nu då? Jo,imorron ska Camilla o jag till nya huset o träffa skogsstyrelsen,de ska rotstämpla en del skog åt oss,sen ska vi träffa Tord o Lillian samt ett nytt par som är intresserade av att hyra det andra huset på gården,ska nog försöka att kika lite mer på saker o ting det finns ju alltid en massa saker som man funderar på.Snart ska vi ju till banken o betala gårn,sen ska vi ju faktiskt flytta,usch va fort det går.

Det ska bli super kul men faan så jobbigt.

De stora barnen ska gå på dagis i morron,i dag har de varit liiiite jobbiga och vi måste vila våra trötta huvuden.

Nästa vecka ska vi börja sälja kött,fem stycken är sålda och förhoppningsvis så blir det fler,det blir en hektisk vecka i alla fall.

Nä nu ska jag titta på tv:n

Av michael jendelöv - 1 december 2008 18:57

Ja det kan man säga att det har varit,hade juh tid hos käftis i dag samtidigt som jag har åkt på nåt skit i ryggen som gör att jag knappt kan röra mej,än mindre vrida på huvudet,ringde i morse och ville boka om men de ville att jag skulle komma i alla fall eftersom jag hade spräckt en tand.Det gick ganska bra faktiskt o nu e juh tandfan lagad så man slipper oroa sej för det.Dom fick ta bort halva tanden så det var väl på tiden att det blev gjort oxå.Nu håller väl lagningen i några är till förhoppningsvis.

Annars har det inte hänt så mycket,ungarna har varit på dagis,Camilla o jag har inte gjort nåt större väsen av oss överhuvud taget idag.

När ungarna kom hem så bakade vi juh pepparkakor,fast jag blev juh förpassad till lagårn o mina grisar då..De blev i alla fall goda o vi fikade lite innan nattning.

Sätter in två bilder på oss o Isak,frugan har ju tagit kortet på mej så ni får ha överseende med min pose..

Av michael jendelöv - 1 december 2008 00:12

Jag skulle ju skriva den sista men det har visst blivit den första december redan.

Hämtade Daniel idag,det känns alltid lika bra.

Isak har en riktigt bra natt,sover typ 3 min i taget sen vaknar han o skriker en stund,usch.

Skulle just gå o sova,då vaknade både Daniel o Sara.

Nu e klockan kvart över tolv och det börjar bli dax att gotta ner sig i sängen en stund,jag har så satans ont i ryggen med,sov högst ett par timmar i går en det är i a f lite bättre idag.

Nattinatti.

Ovido - Quiz & Flashcards