Alla inlägg under augusti 2009

Av michael jendelöv - 14 augusti 2009 20:47

Imorron blir Daniel fyra år,GRATTIS GUBBEN!!

Ja han blir ju stora killen nu..

Imorron ska vi ha kalas,av alla som skulle komma så verkar det bara bli morfar som dyker upp?

Tur vi har honom,farmor o farfar skulle visst måla eller tapetsera,eller nåt?! Skit samma,de kommer inte i alla fall,det gör de aldrig.

Tråkigt när de inte underhåller kontakten med barnbarnen,våra barn frågar aldrig efter dem bara mormor o morfar,mostrar o kusiner.

Idag har jag beställt en skylt med våran nya logga,ska hämta den i nästa vecka för den ska ju med till Salamässan,hemsidan är nog snart klar den med ska bli skitakul att se resultatet.

Mina gyltor blir bara större o större,nu e det nog inte så lång tid kvar innan det blir nya kultingar,ganska precis ett år sen jag fick egna smågrisar nu så det e på tiden.

Nääää nu ska jag käka lite godis o titta på teve,gonatt på er/Micke

Av michael jendelöv - 12 augusti 2009 22:29

Okej,idag så lämnade vi barnen på dagis sen drog vi till Västerås.

Först var vi till IKEA o köpte sängar till Sara,Emelie och Daniel,dom blev hur glada som helst,dock gick inte nattningen speciellt mycket bättre för det...Efter det så åkte vi in på Elgiganten då våran telefon la av för nån dag sen.

Det blev två nya telefoner,vita för det är snyggare har Camilla sagt?! Jaja det blev ju bra iaf.

Efter det så åkte vi hemmåt,stannade på Willys i Sala där frun skulle handla en massa,hon kom ut med hälften ungefär,jag själv åkte o tankade dunken till "lillbesten".

Väl hemma så tankade jag,klippte det som var kvar av gräsmattan,då var väl klockan tio i tre.

Klockan tre var det inbokat med webbdesignern så det var bara att sätta på en kanna sen satt vi två timmar med hemsidan,alla texter ska i stort vara klara nu :)

Jaa sen var det bara till att ta tag i sängmonteringen,man har ju med åren satt i hop några ikeamöbler så det flyter ju lite när man öppnar paketen,nån timme så stod det tre nya,fina sängar klara att sova i..

Så fort barnen var nattade så åkte selen på o röjsågen gick varm i en timma ca.Sen har jag mest tittat på teve o nu ska jag snart sova,ta mej tusan.

Sov gott/Micke

Av michael jendelöv - 11 augusti 2009 23:18

Ja som frun skrev så blev det en röjsåg tillslut,en husqvarna så klart den största eftersom mina maskiner brukar få jobba på ganska bra :)

Var ute en stund o körde med den nu i kväll och det är en viss skillnad mot partnern jag fick när jag fyllde 35 år,dock lite klumpigare..

I övrigt vet jag inte om det hänt så mycket,barnen e ju på dagis,utom Sara o Isak då,Camilla fick lite stålars över så imorron ska Sara,Emelie och Daniel få nya sängar och vi ska titta efter tapeter till Daniel o Emelie.

Efter dagis så kommer  företaget som håller på att sätta upp våran hemsida hit,vi ska gå igenom texterna o lite sånt,så vi kan få upp den nån gång.

Nä nu ska jag sova,gonatt/Micke.

Av michael jendelöv - 10 augusti 2009 22:32

Idag är man ju ganska sänkt vid det här laget,vi gick ju upp vi 6 eller nåt? Jag har faktiskt inte en aning om när för jag var helt väck i huvvet.

Hela familjen var med o skjutsade mamma till skolan,på födelsedagen,barnen får inte riktigt ihop detta mad mamma och skolan,Sara har frågat säkert tio gånger hur gammal mammma är nu då eftersom hon börjar skolan?? Klart hon är förvirrad stackarn,man börjar ju inte skolan när man är 28 heller!

Eftersom mamma har varit i skolan så har barnen varit med mej hela dagen,lite ovant men det har så klart gått strålande,några gånger kör det ju ihop sej på en dag när man har fem barn hemma men det gör inget.

Det har ju inte blitt gjort ett dugg på gårn idag så klart,men det kommer ju fler dagar att slita ut sej på.

Nä nu ska jag kanske sova eller nåt/Micke

Av michael jendelöv - 9 augusti 2009 20:48

Jaa då var det söndag då,har varit i stora staden idag o hämtat barn,Daniel och Sara.

Båda var nog glada åt att komma "hem" och de busade massor inne i Gränby c.

Vi har köpt en laserskrivare idag,hoppas man har tid att installera den nån gång bara! Vi har inte haft skrivare på säkert tre år eller nåt så det ska bli riktigt skönt.Annars har jag mest donat här hemma men jag slutade tidigt idag för vi ska ju skjutsa frugan till Västerås imorronbitti,vi ska visst åka runt sju härifrån,usch!!

Camilla blir ju 28 år imorron,HIPP HIPP HURRA!!

Ja,det blir hon iaf.

Nä nu ska jag gå o lägga mej i soffan,hörs då/Micke

Av michael jendelöv - 8 augusti 2009 23:51

Men jag ska ju blogga först..

Idag har jag jobbat hela dagen,som vanligt.

Alla andra sover sen nån timme men jag sov till 09:30 imorse så jag kommer nog att stirra i taket en stund.

Har kört vatten till djuren flera gånger idag,vi vill ju inte ha fler dödsfall och enligt uppgift så har vi haft knappt 30 grader idag.

Imorron blir det nog lite lugnare med jobb för det är ju Söndag o då hämtas barn i Uppsala,frugan fyller ju år med på måndag så jag ska nog titta lite efter nån present till`na..Hon börjar bli nervös inför måndag då hon börjar skolan men det går nog över.

Hej hopp nu e det dax att sova.

PS. Läste förresten i Sala allehanda att Bodil persson har gått o gift sej DS.

Av michael jendelöv - 7 augusti 2009 23:52

Det verkar bara vara Leffe,Katarina o jag som skriver någorlunda ofta?!

Tråkigt att man inte riktigt vet vad som händer..

Jag har iaf slaktat en liten gris idag,den skulle helstekas och jag blev så klart avundsjuk,jag ville ju också göra det!

Vi råkade ut för nåt tråkigt med,en av våra tackor har inte synts till på ett tag,har inte tänkt så mycket på det men idag så gick jag runt o letade efter henne,hon var stendöd,antagligen har värmen och  myggen/bromsen tärt på henne så hon inte orkade,vad vet jag.Tråkigt är det i alla fall!

Jag har åkt 3 gånger med vatten till grisarna och fåren idag och varje gång jag kommer ut i hagarna så är det slut i vattenhoarna,så de lider nog de stackars djuren.

Annars är det ganska lugnt just nu,vi håller på med barnens rum men det går inte så värst fort,idag har det inte blivit nåt gjort över huvud taget.

Imorron ska jag nog fortsätta ute,håller på att klura ut hur vi ska ha allt,höet är ju inne men det kommer nog en massa halm om några veckor,silon ska in nånstans o frun ska ha havre till får o kaninerna.

Vi hade premiär i Möklinta igår,en "take away" kinamat har öppnat i Möklintagården,idag skulle jag o frugan festa så vi beställde biff med bambuskott o ris,måste säga att jag blev besviken,vi hade kunnat göra detta själva hemma,tråkigt men nu har vi provat och nästa gång blir det Sala.

Nääe nu måste jag nog gå o knyta mej en stund så man orkar med morgondagen,gonatt/Micke

Joo

Av michael jendelöv - 6 augusti 2009 22:45

Då satt man här igen då..

Barnen sover sen länge o frun gick till sängs för en stund sen,hon drar timmer just ju..

Idag har jag varit i Tärnsjö,o visat huset,det var tre som skulle komma,en kom de andra hörde inte ens av sej?! På ett sätt är det bra för man kan liksom sålla bort de flesta direkt,utan att ens ha träffat dem.

Men,jag blir så jävla förbannad,hur tänker folk?? Idioter.

Jaja,passade på att hämta lite foder till grisarna iaf. de är ju lite fler nu så det går åt en del,efter att vi bytt galt så har jag konstaterat att mina två 1åriga gyltor som vi sparat med 99% säkerhet är dräktiga,det borde vara dags för nedkomst om nån månad kanske.Den nya galten har funnit sej tillrätta och blivit pappa åt de 10 smågrisarna som rantar efter honom hela tiden,precis som Georg så älskar han att bli klappad o kliad av husse.

Deras hage här är ju något större o bättre än i Tärnsjö och mitt i står ett jättestort o jättegammalt äppelträd,därunder ligger dom mest hela dagarna o väntar på fallfrukt..

Var även iväg nu i eftermiddas o hämtade en lite mindre gris som ska helstekas,tyvärr är den inte framtagen hos mej men den duger nog ändå.

Tack för mej/Micke

Ovido - Quiz & Flashcards