Alla inlägg under maj 2009

Av michael jendelöv - 10 maj 2009 20:00

Äntligen tyst o stilla,dagen har gått i 190,nått av barnen har skrikit eller bråkat hela tiden o det har varit fel på allt..


Imorgon är det dagis,då ska Camilla o jag till Tärnsjö tänkte vi,o fixa lite.

Nu ska jag sjunka ner i soffan o prata med frugan.

Av michael jendelöv - 10 maj 2009 15:04

Jaa för nu e hanbraken fixad..Vicket jäääla skitjobb,det värsta är väl att man ser hur skicket är i övrigt på skiten,nästa år måste jag nog byta både skivor,belägg samt hanbromsbackar o alla rörliga dalar.Men nu ska den väl klara bilprovningen i a f.


Passade på att skruva ihop gungställningen till barnen,de har så tråkigt säger dom hela tiden.

Av michael jendelöv - 9 maj 2009 22:27

Jaa,idag har vi,hela familjen byggt en hage.Eller en halv för vi har satt stolp på knappt en hektar till våra får,de ska ju ut snart.På måndag ska vi beställa fårstängsel för några tusen,sen är det väl bara att spånna upp det antar jag.Jag var även tvungen att röja bort lite av ett gammalt träd som ramlat precis där stängslet ska vara och jag kunde så klart inte låta bli utan fällde två björkar med...


Imorron ska jag riva ner ena sidan på bilen,inte hela bilen men handbromsen på vänster sida verkar ha rostat fast eller nåt,hoppas att det bara är att smörja så man kan besiktiga vidundret..


Åtta (8) dagar kvar sen drar vi till kräkland,jag längtar så..

Neej nu ska jag nog lugna ner mej lite,hej o hå..

Av michael jendelöv - 8 maj 2009 19:39

Ja då var det fredag igen då.

Jag hinner fan aldrig skriva i bloggen,trots att det händer en hel del..


Igår tex. så höll vi på att blåsa bort!! Fast vi klarade oss. Vårat tält som ungarna tycker så mycket om,det blåste bort däremot och vi vet inte var det är nånstans??? Har nån sett det så hör av er..


Idag var jag iväg till ett ställe imellan Finspång och Norrköping för att hämta en hövändare som jag köpt,ganska kul att åka en runda för det blir ju inte varje dag numer.På vägen hem så tänkte jag att det måste finnas en bättre väg  att åka än till Norrköping först o sen upp till våra breddgrader,så jag åkte småvägarna genom skogen över Rejmyre o Simontorp,det blev faktiskt en mil närmare!! Men jag hade kunnat åka en bättre väg fast det insåg jag lite sent så jag får prova en annan gång.Tre (3) för mej konstiga saker råkade jag ut för,första och andra var att det stod nån slags hjortar mitt på vägen o glodde,fula var de med. Den sista incidenten var lite ovanligare,mellan Norrköping o Katrineholm så sprang det kossor bredvid vägen,i skogen,de galloperade så glatt så.Bonden såg jag en bit innan,1 km kanske,gående,ensam,jag var ju inte avis iaf.

Nä nu e det dax att kolla hockeyn,det kan ju bli spännande som igår,då var jag tvungen att byta kanal ett tag.. Sov gott/Micke.

Av michael jendelöv - 5 maj 2009 20:29

Vad fin hon blev,med nya frammisar o allt?!

Jag ljög faktiskt om priset på däcken?? De kostade "bara" 1103kr/st. Numer kan man ju dra av momsen med så det var nog en bra affär.

Har varit i T-sjö hela dagen idag,Daniel o Emelie har varit med mej fast de har mest bråkat o förstört en massa.Tex så hällde Daniel ut en halv flaska vatten?! i bilen när de satt i o väntade på att däcken skulle läggas om,undrar om man var lika dan själv?? Jag har ju varit mycket "over there" jag har plöjt,harvat och nu idag sått lite vall nedanför huset där grisarna gått,det visar sej väl om nån vecka hur sådden blev :) Åppropå ocker så kan jag meddela att på granngården kostar 15 kilo vallfrö 825 kr,det räcker till en ha?! Efter vi kom hem från T-sjö så har jag sågat o klyvit lite ved med,nu börjar det äntligen bli lite inne i vebon.Nu e det bara typ 11,12 dagar tills vi drar till Grekland,ska bli så förbaskat skönt med semester men det e bara så jävla mycket som ska göras innan,inte minst i Tärnsjö.

Näää nu ska jag nog sätta mej vi tv:n inte för att det e nåt att se men ändå,hejdå då.

Av michael jendelöv - 4 maj 2009 17:22

Jag läste just på Leffes blogg om Chryslern,var ju själv inne i Sala för nån vecka sen o besiktigade med tre tvåor som resultat.Jag fick ju tvåa på att ena framdäcket var slitet så jag började leta däck direkt,jag började på Salagummi som skulle ha 1980kr per däck?! Tack men nej tack sa jag...Så det blev däckonline på nätet som hade samma däck för 1180kr,när jag väl fick hem dem så ringde jag till Salagummi o ville ha dem omlagda,500kr styck skulle dom ha!! Snacka om ocker! De får å andra sidan inte jobbet så klart utan det får Tärnsjö vulk som ska ha 175 kr per sida.

Ovido - Quiz & Flashcards