Alla inlägg den 27 maj 2009

Av michael jendelöv - 27 maj 2009 22:25

Ja det blev resultatet efter dagens bilkörning.

Man måste ju vara dum eller nåt som sitter o åker så mycket...Men man måste ju faktiskt.

Var först tvungen att dra till Västerås med frun,sen åkte vi till Rimbo o hämtade barnen efter deras semester därsen åkte vi till Norrtälje o hämtade två nya katter,efter det vidare till Hallstavik där vi "lånade" Daniel en stund o tog en fika i centrum,sen var vi tyvärr tvungna att lämna tillbaka honom med,sen åkte vi hem till oss,tog en kvällsmacka sen stupade ungarna mer eleer mindre i säng,har inte hört ett enda ljud ännu...Nu har jag betalat alla jävla räkningar,skött bokföringen o kollat blocket samt bloggarna,vafan ska jag göra nu då....? Jag kanske kan hitta nåt på blocket,det var ju en kvart sen jag tittade senast..


Nää sov så jävla gott//Micke

Av michael jendelöv - 27 maj 2009 00:31

Nu e vi tebax i Möklinta igen!!

Jaaa nåt sånt.

Kom hem klockan halv sex imorse efter hemresan som blev en pärs.

Planet gick ju 00:25 från Preveza o sista dagen blev som följer:Klockan 12:00 måste vi ju lämna hotellrummet,bussen till flygplatsen skulle komma 20:35...åtta och en halv timme att slå ihjäl däremellan..Vi gick till stranden o solade hela eftermiddan,blev lite röd med..Resan till flygplatesen blev en "nära döden upplevelse" busschauffören eller vad man ska kalla han körde som en biltjuv hela vägen,spelade ingen roll om det var serpentinvägar eller inte,en skam för kåren måste man nog säga.

Jaja vi kom till flygplatesen klockan 21:15.lilla frun o jag hade ju  6 kilo packning med oss dit,vi hade nog 60 kilo med oss hem,Camilla åkte dessutom fast i tullen med våran parfym?! 100ml flaskor får man minsann inta ha med inte,farligt som attan tydligen...resan med flyget gick bra,jag fattar inte att det gör så förbannat ont att landa där nere men hur bra som helst när man åker hem?? Vi har iaf haft det hur bra som helst,det har varit rekordvärme där hela veckan,mellan 31-36 grader.Sista dagen var det ljummet i havet..Vi bokde bil redan innan avfärd o den hade vi i två dagar,det gjorde att vi kunde åka på egen hand o utforska o det var nog det roligaste,tycker jag,i slutet körde man nog som en grek med.

Näää nu måste jag faan sova lite,hej.


PS. Kolla in badbruden då!! DS.

Ovido - Quiz & Flashcards