Alla inlägg den 10 januari 2009

Av michael jendelöv - 10 januari 2009 22:02

Jo "kokt medwurst" vore ju så klart nåt att bita i,men jag kommer att börja med att göra en Wienerkorv,alla som vill kan prova(för en ringa penning,så klart).Den är gjord enbart på mitt griskött och den blir supergod.Wienerkorv,om nån inte vet det,en "finare" varmkorv.Ni som köpt kött får ett smakprov med.Om nån annan vill ha så får man ringa fort för det går nog åt ganska fort.

Har varit med Emelie på akuten i Tierp idag då vi trodde att hon hade urinvägsinfektion,men det hade hon inte...Jag tror att hon mest ville till doktorn,hon e lite avis på Daniel o Sara som faktiskt e sjuka ibland.Hon fick i a f. tre bokmärken o sen vi kom hem har hon mirakulöst blivit frisk.

Isak e inne i en period av magont,skrik o gnäll,så frugan har det ganska tungt då det mest e hon som får bära omkring på honom,jag har ju ganska mycket annat jag.

Såg annonsen på vrålåket från "Svartmyrens" och tänkte köpa den men sen kom jag på att jag inte har nåra pengar,så jag tittar på traktorer istället,då kan jag koppla av o drömma mej bort ett tag..Förra veckan hade jag bestämt mej för vad jag skulle ha....nu vet jag inte längre,fan!!

Kommer sluta med att jag skaffar en moped och då kommer jag så klart att ångra mej ju..

Är det förresten nån som hört något om Ingrids begravning??

Själv har jag inte hört nåt.

Nä nu får ni ha det så bra,vi kanske hörs,gonatt.

Ovido - Quiz & Flashcards