Alla inlägg den 19 januari 2009

Av michael jendelöv - 19 januari 2009 21:27

Nya tag.

Ja idag har jag haft en jobbig förmiddg,bara en massa ringa,ringa.Grisarna verkar ha fått skabb i gen så jag försökte få tag i veterinären.En av smågrisarna ute ha gjort illa ena foten,klöven är som en fotboll,det verkar som att det alltid är nån gris som lider av nåt,hela tiden.

Ungarna har bråkat HELA dagen,hela tiden,de har totalt nonchalerat både mej o älsklingen,klockan 14:00 skickade jag dem i säng,De blev glada o ville sova?! Vilket straff det blev...De har bitit,rivit,knuffat och bråkat med varandra konstant,därför har de inte ens varit ute nåt idag,otroligt.

Har pratat med ett skogsbolag idag ang. rotposten,vi har fått ett ganska bra bud men då det är första gången så har man ju missat en del,så offerten måste räknas om en del,suck.

Meta som jag hatar mest i hela jävla världen har inte betalat en enda hyra så jag har vänt mej till kronofogden,skickade papperen idag,det sköna är att hon får en prick,får betala 640kr plus ränta på alla ärenden som de får in,två hyror rör det sej om.Har även ne"kund"som gjort på ungefär samma sätt,fast han har till imorron på sej att betala (skulle egentligen vara gjort 18/12-08) annars går han samma väg i hanteringen,tråkigt att det ska vara sånt strul,vi har ju knappt börjat sälja nåt än..

Skit samma nu ska jag kramas lite med älsklingen.

Ovido - Quiz & Flashcards