Alla inlägg den 15 september 2009

Av michael jendelöv - 15 september 2009 15:24

Jaa,efter en natt av sömnlöshet så har jag/vi tagit en mellandag,dvs. en dag utan att planera nåt speciellt.

Natten som var vaknade alla barn typ tjugo gånger var vilket gjorde att vi fick sova typ en eller annan timme sammanlagt...så jävla slut idag.

Våra hyresgäster har byggt om sitt kök,riktigt kul med hyresfolk som lägger ner så mycket jobb på huset,känns som att de vill bo hör ett tag vilket så klart är bra.

Jag fick brev från bolagsverket idag med...Har ju ansökt om att byta namn till fornebykött,men de lyckas ju hitta saker att haka upp sej på så klart,eftersom vi har gården kvar i tärnsjö så finns ju den gamla adressen kvar på reg beviset,tärnsjö tillhör uppsala så då finns det ingen anknytning till forneby,tycker de då.Allt detta trots att jag fick fylla i den nya adressen tre gånger när jag ansökte om namnbyte??

Nu har jag förklarat allt en gång till,får väl se om det funkar nu då.

Snart ska vi starta upp arbetsgrupperna för att vidareutveckla lokala matproducenter här i Sala,första mötet verkar bli snart,det ska bli riktigt spännande då jag ska vara med i flera grupper.

Jag har vid det här laget suttit åtskilliga timmar i telefon med kommunen vad beträffar tillstånd samt en del ideer som jag har,nu är vi på samma nivå och det verkar som att det ska bli bra som fan.

Hoppas att den person som gjorde anmälan till kommunen ang. fornebykött läser detta för nu är allt registrerat och i sin ordning...looser.

Nää nu ska jag göra nåt/Micke

Ovido - Quiz & Flashcards