Alla inlägg den 24 september 2009

Av michael jendelöv - 24 september 2009 22:17

Ja jag läste Leffes inlägg om att få vara med o förlösa djurens bäbisar,det är ju såå häftigt när man lyckas med det!! Jag(och Camilla) har tyvärr varit tvugna att göra precis raka motsatsen idag,vi har haft en liten kulting som har blivit trampad av suggan eller galten,först hade han sår i ansiktet som efterhand har blivit infekterade och den senste tiden har han inte sett nånting vilket i sin tur gjort att han inte fått nån mjölk från suggan.

Idag när jag var ut så saknades en kulting och jag gick för att leta efter den,efter en stund fann jag honom i hyddan,han var i så dåligt skick att han inte orkade gå ut,jag tog med honom och han fick åka till himmlen där han får vara frisk och glad med de andra grisarna.

Frun o jag har varit i Sala idag,på återbruket,storhandlat,kollat lite på nya mobiler och varit på Granngården.

Sen var det bara att åka till dagis för att hämta hem barnen,Malin deras fröken frågade om hela dagis fick komma hem till oss och titta på griskultingarna? Visst! Sa jag,så på tisdag kommer hela dagis hit på utflykt,ska bli riktigt skoj! Nu har ju grisarna fått lite mera mark att gå på och idag invigdes nya ligghallen också,jag tror att mina grisar blev glada för de hoppade o busade som de gör när de har kul.

 

Imorron ska jag till Norberg för att hämta hem ett lamm,ska även stanna i Avesta för att köpa ett tält som jag kan ha på marknader o sånt,ska ju till Skultuna i helgen bla.

Jag har så mycket att göra så det läggs på hög,stackars barnen bor i sina halvfärdiga rum. Jag har lovat mej själv(och barnen) att ta tag i det nästa vecka,vi får väl se hur det går.

 

 

Nu ska jag lägga mej,frun väntar..gonatt allihopa/Micke

Ovido - Quiz & Flashcards