Alla inlägg den 20 september 2009

Av michael jendelöv - 20 september 2009 22:14

Ja då var det Söndag igen..

Idag har Daniel åkt till Annelie,han ska vara där i två veckor.Fattar inte att jag klarar det varje gång han åker dit,jag saknar honom redan nu så förbannat....Usch!!

Men vi har ju fått hem Sara,det lilla trollet! Hon fick åka med till Tärnsjö och demontera det som var kvar på silosen,i morgon MÅSTE dom grejorna monteras upp för fodret kommer,förhoppningsvis på eftermiddan.


I Lördags så var vi upp till fam.Eriksson i Vintjärn,hur trevligt som helst,Anna o Peter har gjort så otroligt mycket på huset sen jag var där senast,skitfint!!

Barnen trivdes också,de busade med Hilma och tittade på alla djuren.Lite besvikna blev de att de inte fick titta på nån björn?!

Vi tackar så mycket för god mat och fikat efteråt hon Anna o Peter.

På vägen upp,när vi stannade i Avesta för att handla,såg jag plötsligt att vi hade en stor jävla bult i ena däcket!! Fick nästan panik o tänkte vända hemmåt igen men jag chansade o åkte vidare,vi kom upp och vi dividerade fram o tillbax om hur vi skulle göra med skiten,tillslut så bestämde (mest Svenne) att jag skulle byta till nödhjulet,så vi började dona med det,just när det började bli mörkt...Efter en halvtimme kanske,så gav vi upp,fick inte bort nödhjulshelvetet!! Jag tänkte att om vi kör lugnt så kanske det går,vi kom faktiskt hem och i morse så var det fullt med luft i hjulet fortfarande..Jag böt innan jag åkte till Uppsala och passade på att titta på bulten,som var en blank o fin m6a 45 mm lång.Jag har pratat med Klaus min tyske granne o han ska laga det åt mej,tur man har bra grannar(en del iaf)

Nä nu e de dax att varva ner,sov gott allihopa/Micke

Ovido - Quiz & Flashcards