Alla inlägg den 16 september 2009

Hej

Av michael jendelöv - 16 september 2009 22:28

Ja,idag vet jag inte om jag har lyckats uträtta nånting över huvud taget..Sov länge,skjutsade barnen till dagis sen hem o brygga kaffe,då åkte frun till Sala och jag var själv hemma i några timmar,de timmarna utnyttjas till fullo varje gång,mest i telefon,det är alltid några telefon samtal som måste ringas,nu är jag ikapp igen!!

Kaffet? Jo det drack jag vid tolv,just innan jag hämtade barnen på dagis så klart..

Idag så ringde jag till morbror Svenne,vi skulle ju ha varit upp till dem över midsommar men hö och en massa annat satte stopp för det.Men nu gör vi ett nytt försök,innan det blir vinter så på Lördag så åker vi upp,alla utom Sara som ska till sin pappa.Sara har varit hos tandläkaren idag o dragit ut ytterligare en tand,hon e så modig o duktig,inga sura miner,hon går bara in o gör det hon ska,duktig tjej!

De andra små änglarna har mest varit överjävliga här hemma,de är ju inte dummare än att de förstår när man är ensam förälder hemma,då tycker de att de kan göra lite som de vill! Jag vet inte men jag kan knappt bli arg på dem,jag var nog likadan,i kubik skulle jag tro..

Jag satt tidigare idag o tittade lite på youtube,sökte så klart på "traktor"...Vilka lirare det finns!

Nu är det snart läggdax så jag ska nog börja släcka ner datorn,godnatt/Micke.

Ovido - Quiz & Flashcards