Alla inlägg under februari 2010

Av michael jendelöv - 7 februari 2010 22:56

Är ju söndag i min värld,det betyder ju hämtning/lämning i Uppsala,denna vecka var det det senare.Barnen var uppåt och jag fick så klart en bamsekram av dem i Gränby.

I övrigt har jag inte gjort så mycket,det var ju ett riktigt kanon senvinter väder idag och hela familjen var ute en stund,utom Isak för han har blivit dålig med feber o allt.Jag bar i alla fall en massa ved och matade grisarna.

Nu är jag ensam uppe sedan nån timme och tittar på spiderman 3.

HEJ O HÅ//Micke

Av michael jendelöv - 6 februari 2010 13:52

Ja det är inte utan att man får vara lite stolt,hon gick igenom Sala bilprovnings hårda tester galant.

Hej för nu.

Av michael jendelöv - 5 februari 2010 16:01

Nää...

Var på banken idag,anledningen var att vi fått en ny bankkontakt.

Så jag hade bokat en tid för genomgång av ekonomi och investeringsbehov.

Vi träffade en snickare i söndags o gick igenom vad som behöver göras på huset och övriga ekonomibyggnader,det blev hiskliga summor!

Till saken hör ju att jag inte direkt har några siffror att visa på företaget och jag hade inte så stora förhoppningar men det löser sej sa kärringen som sket i slasken!

Ska väl försöka göra nån slags affärsplan åt henne,så får de lite kött på benen i alla fall.

Nu ska jag elda,elda,elda,äta,elda,elda,elda,elda och sova.

Imorgon är det besiktning av lloyden,vi får väl se vad den notan slutar på?

Hej så länge//Micke.

Av michael jendelöv - 4 februari 2010 11:00

Ja,frugan är på dagis med barnen eftersom vi har inskolning med Isak,det går så klart kanonbra och han springer in och börjar leka med allt o alla.

Själv sitter jag och väntar på HS. De skulle vara här klockan 10:00 men har inte synts till eller hörts av?! Då detta är andra gången som de inte kommer (och dessutom inte hör av sej) så blir det nog ingen mer gång,hade varit kul att se på möjligheterna på krav-cert.men det kan vänta.

Idag känns det lite bättre i magen,har inget ont alls och har ätit en del fast det kommer ut...fort,det känns i alla fall som att det är bättre.

Igår var ju Leffe här,vi skulle såga ved men eftersom vi båda var halvdåliga så blev det inte så mycket gjort,han fick åka med mej o leverera kött för jag var ganska orkeslös igår,det gick bra och han fick se lite nya vyer.Så klart var det större eller mindre  snöstormar hela vägen...Nu ringde de från HS. 11:10,hon var sjuk..Nu ska jag elda.

Av michael jendelöv - 2 februari 2010 18:53

Min ögonsten,min jumpy!!

Jaja hon står på planen här hemma och ska få skåpet rengjort,noga med sånt när man kör kött i den,jöööh.

Imorron ska hon ut på vägarna igen,det blir väl en 20 mils tripp.

Första stoppet är Norberg klockan 14:00 där vi lastar maxlast o lite till sen mellanlandar vi i Söderbärke för att lossa lite samt snacka skit...sen ska vi till Västerfärnebo för att sen bege oss hemmåt,beräknad hemkomst är ca 18:30.

Innandet äventyret så ska Leffe o jag fälla träd.Det är ganska skoj men så j-a jobbigt att pulsa omkring i en halvmeter snö med stockar hit och dit..Tur att man har traktor och kan skotta undan det värsta just när man står o kapar skiten då.

Jaa det var väl allt från dessa trakter just nu,jag ska just gå in på rovobs,jag har hört rykten om att det kryllar av varg/björnrapporter i Salatrakten nu för tiden.

Hej o hå//Micke

Av michael jendelöv - 1 februari 2010 19:46

Igår mekade grannen Klaus isär citran,det blev lite av ett uppvaknande en övernaturlig upplevelse nästan.Då vi hade bestämt att vi skulle byta kamrem och lite olja o filter samt remskivan på veven...Nån gång innan hon kom till Möklinta så har hon haft en upplevelse utöver det vanliga (bilen alltså),nån har nämligen svetsat fast både remskivan samt en bult på vevaxeln,sen har man bara tagit en mutter o dragit åt av bara h-e och slagit sönder gängorna???!!! Ja vad säger man. Nu håller jag på att leta efter en bättre begagnad utbytesmotor då då..Eller  kanske en ny vevaxel.

Jaja nog om det,körde grisar idag igen,sju stycken ska hämta fem stycken på onsdag eller torsdag,vi får se.Hann med att ploga undan den värsta snön idag innan jag åkte,tyvärr inte allt.Men man ska ju ha nåt att göra imorron med..

Nu ska jag vila för jag har haft nån slags magsjuka eller så i två dagar och är lite som gele i kroppen,gonatt//Micke

Ovido - Quiz & Flashcards