Alla inlägg under november 2009

Av michael jendelöv - 4 november 2009 21:52

Ja,kallt e det som f-n,snö kommer lite då och då,hoppas att det inte kommer så mycket bara för jag har inte ens bytt däck ännu.

Frun o jag har varit på Karlssons i "gåvan" idag,sen åkte vi till Sala o handlade.

Annars så har det väl inte hänt så mycket,jag hann faktiskt kolla lite närmare på Citronen nu i eftermiddas,det visade sej att skåpet är i bästa tänkbara skick,jag är så j-a nöjd med köpet så jag går bara o ler...Lite annat är det så klart med själva bilen,den är ju importerad så jag misstänkte att den rullat lite mer än vad mätaren visar,jag hittade ett kvitto på en service innan den kom hit och redan då hade den rullat 4000 mil mer än idag..varför är jag inte förvånad?

 

Tråkigt nog blev det inget möte i Sala idag,tydligen är det bara jag och nån till av kanske 10 st. som driver på lite,men folk kanske vaknar snart..

 

Nääe nu ska jag titta på tv:n igen och krama frugan lite,gonatt/Micke

Av michael jendelöv - 4 november 2009 15:46

Hej,jag skulle bara tala om att våran gård finns med,eller rättare sagt syns lite på VARGOBS.SE

Med foto på vargen o allt.

Tjenis,Micke

Av michael jendelöv - 3 november 2009 20:07

Jaaa,efter dagis så åkte jag och Nils till Broddbo med traktorn för att tanka,Nils satt mest och log

som en groda eller nåt.

Det hände även en rolig grej,vi blev omkörda av en gammal Ford sierra med trasigt avgassystem.

Inget konstigt med det men några minuter senare så kom vi runt en krök,då stod sierran mitt på vägen mellan två polisbilar,föraren och en medpassagerare stod efter vägen och bllev visiterade,på amerikanskt vis,det var bara dragna vapen som saknades.Haha kul tyckte jag men samtidigt är det ju synd att det ska finnas knarkare eller vad de nu var för några,här hos oss ute på landet.

 

Annars inte så mycket nytt,Sara var hemma idag med,för halsont men imorron blir det skolgång för henne.

Camilla och jag ska till Karlssons för att inhandla lite pärmar och en present till Isak på ettårsdagen som närmar sej.

 

Jag har talat med länstyrelsen i Västerås angående vargen,tänkte att man kunde kanske få lite mera info. om den.Men det visade sej att de inte vet mer än vi?? Nu ska det komma en inspektör hit för att bedömma ifall vi kan få sätta upp rovdjursstängsel runt fåren. De stackars liven går inne i lagårn för tillfället,där de inte trivs så bra.

 

Nää ha det så bra/Micke

Av michael jendelöv - 2 november 2009 21:58

Ja det känns så,

Klockan 10:30 i morse så var jag på LRF.Konsult för att fixa till bokföringen,den behövde justeras lite efter min verksamhet,det tog 3.5 timmar! Trött redan där.

Åkte hem och jobbade lite,tog en dusch och åt lite mat sen bar det av igen till Sala för möte med slaktgruppen,som också drog ut på tiden.

Klockan var nästan 21:30 innan jag kom därifrån,som vanligt med en massa nya intryck och erfarenheter.

 

Allt detta har tyvärr förstört dagen en aning,speciellt för stackars Nils som skulle åka traktor ner till Broddbo med pappa för att tanka..Vi gör ett nytt försök i morron efter dagis.

 

Jag har inte hört nåt nytt om vargen men det stod i Sala allehanda att den inte blivit skadad vid kollisionen med en bil,tyvärr. Den kunnde gärna ha avlidigt om jag fick bestämma.

 

Nu ska jag nog gå och stjäla lite värme från min älskling,gonatt/Micke

 

Av michael jendelöv - 1 november 2009 20:20

Nää,vi fick inte nåt lamm så vi behövde inte åka citronen itan tog formel 1 en...När vi kom till Tärnsjö o skulle möta hyresgästen,var han inte ens där?? Jag gjorde det jag lovat sen åkte jag (lite förbaskad). Jag skulle ju hämta post som kommit fel..Detta gjorde i sin tur att jag kom till Uppsala en timme tidigt,fast det gick bra,Daniel och Emelie hade med sej sina läskiga masker,som de så klart hade på sej inne i Gränby c.Snacka om att folk tittade/skrattade! Ska sätta in bilder på utstyrseln senare.

Lämningen gick bra,Daniel var glad hela tiden men kräver som vanligt att Annelie ska köpa nåt åt honom..

 

Svängde förbi Janne på vägen hem för att diskutera lite affärer i framtiden,kanske blir bra om ett tag.

 

Annars inget nytt,inte ens om vargfan.

 

Fast jag måste berätta en rolig sak,man ska aldrig sluta att förvånas.

Häromdagen satte jag ut en annons på blocket om att vi säljer hö,efter en timme så har jag fått ett ARGT mail från en bonde. Han ifrågasätter priset samt hur fan jag har räknat för att kunna sälja till det priset!

Jag svarade "Om jag som fritidsbonde kan sälja till detta pris så borde ju ett proffs som du kunna det med,kanske gör du nåt fel??" Han tycker att jag dumpar priset.

Jaja,så är det med det.

 

Gonatt o sov så gott/Micke

Ovido - Quiz & Flashcards