Alla inlägg den 10 januari 2010

Av michael jendelöv - 10 januari 2010 22:17

Ja nu satt man här igen...Kallt e det,som vanligt!

Vi har eldat hela långa dagen och det är kanske 19-20 grader här inne,ganska behagligt men lite kyligt.

Idag så tänkte jag att Daniel och Emelie skulle få hjälpa till att måla lite i Daniels nya rum..Det funkade inte alls från första början! Det stänkte färg både på golvet och på allt,utom väggen som de skull måla på.

Resultatet blev att de fick gå o göra nåt annat,Emelie blev lite sur men accepterade,Daniel bröt ihop totalt,han vill ju så gärna vara med,speciellt när det är hans rum som ska fixas..Nu e det i alla fall målat ett lager,det ska bli ett lager till,fast först måste vi skaffa mer färg.

Har just betalat handpenningen på hästen,så nu har vi snart en sån här på gårn med,Sambolina ska hämtas senast till nästa helg är det sagt.

Nu måste jag nog krama frugan lite,hon verkar lite introvert i dag,nästan lite sorgsen.

Hade/Micke.

Av michael jendelöv - 10 januari 2010 12:26

Vilket jobb,tröstlöst när man hela tiden ligger efter.

Nu har vi precis kastat in 2/3 av vaden vi fick av leffe,så det räcker ju några dagar,skulle ju hämta mer ved idag men det tar vi en annan dag.Fick världens migränanfall i går kväll så jag däckade nästan direkt vi hade kommit hem igår,stackars frugan fick sitta uppe o elda till midnatt.

Vi tackar för igår,det var jätte kul att träffa Leffe,Annika och barnen gillar kusinerna,Albin har nog blivit Daniel och Nils idol och vi kommer nog få börja köpa pokemon nu,hmm.

Nu måste vi göra annat,hare/Micke.

Ovido - Quiz & Flashcards